dimecres, 12 de gener de 2011

L'Escola Esportiva Futur Esport organitza la primera Jornada de formació de ciclisme de base.


Des de la creació de l'Escola hem pensat amb la necessitat de posar-nos en mans de professionals de l'esport, perquè creiem que aquest es el Camí correcte per arribar a la qualitat i l’excel•lència en la formació dels futurs esportistes. Es per tot això que hem organitzat, amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme i l’Ajuntament d’Ullà, aquesta jornada, per poder compartir amb tots vosaltres la oportunitat d’aprendre de ma de professionals de primer nivell.
Estaríem molt contents que ens acompanyeu, el dissabte 29 de gener, a Ulla, en el marc del Parc Natural de les Medes-Montgri, en una jornada de formació on ens trobarem pares, entrenadors, Escoles esportives, Clubs i totes les persones que estem interessats en educar mitjançant el ciclisme.
Us anirem informant a mesura que passin els dies de la programació d’aquest esdeveniment.


(c)Futur Esport. En Marc és Vicepresident del Club Futur Esport i entrenador de l'Escola Esportiva, tot un exemple pels nostres nens i nenes.

1 comentari:

  1. Això ja es una realitat, comença el compte enrere...tic, tac, tic, tac....molta sort a tota l'organització i desinterès per la tasca realitzada. Moltes gràcies per fer-ho realitat....

    ResponElimina