dimarts, 11 de gener de 2011

LA PRIMERA DEL 2011

(c) Futur Esport 2011 - Santa Maria de Palau

El passat diumenge uns quants Futuresportistes ens varem trobar al Centre Cívic d'Ullà per començar l'any amb la primera sortida conjunta dels més petits.
Hi havia molts amb moltes ganes d'estrenar els regals del Reis, que per cert aquest anys s'han portat molt bé amb els futuresportistes, es varen veure bicicletes noves, cascs, sabates i com no la nova roba del Club.
Si els mes grans varen estrenar la seva roba fent una sortida de carretera, els més petits la varen estrenar pel nostre Montgrí.
Una sortida molt maca, desconegudes per alguns i ideal per començar a cremar torrons i garnatxes.
Es va sortir des del Centre Cívic d'Ullà amb direcció a la pedrera d'Ulla, càmping dels francesos, La Bolleria i cap a la Muntanya Gran.

Ja a la muntanya Gran, varem tirar cap a Santa Maria de Palau, hi havia molts amb ganes de conèixer el circuit de descens que hi ha allà.

Desprès una vegada érem a dalt de la muntanya gran, varem agafar cap a la ruta del vent, Les Dunes, Torroella i per finalitzar al punt de sortida de la jornada.

Un mati de diumenge, entre amics, amb una ruta molt maca i entretinguda i això si com diu un bon amic "DE BON ROLLO"(c) Futur Esport 2011 - Santa Maria de Palau

1 comentari:

  1. Una vegada més, els nostres petits gaudint d'una sortida familiar. I ells fent les seves, però sempre disfrutant a tope....
    Em sento molt orgullosa de pertanyer a aquest Club Familiar, i ven avingut....Mil gràcies per ser com sou, grans i petits.

    ResponElimina