dissabte, 29 de gener de 2011

GRAN ÈXIT DE LA JORNADA DE FORMACIÓ DE BASE.Finalment hem tancat les inscripcions amb 75 persones registrades, la qual cosa ens omple d'alegria, perquè aquest es un gran èxit per tots aquells que compartim la idea d'ensenyar mitjançant l'esport.
Tota la jornada s'ha desenvolupat segons el programa previst, amb molt de nivell per part dels ponents i amb molta motivació dels assistents, els quals no han parat de fer preguntes interessants, dins un bon clima de participació i ganes de aprendre

Volem agrair tot el suport donat al Ajuntament d'Ulla, representat per l'Alcalde, el Sr. Josep Lopez, Regidor d'Esports, Sr. Biel i a la Federeció Catalana de Ciclisme representada per la presidenta Sra. Carme Mas. També volem fer menció especial al tècnic de la federacio el Sr. Jaume Coca per la seva tasca de moderador. Moltes gracies a tots ells, perquè sense la seva col·laboració aquesta jornada no hagues estat possible.

També volem agrair la seva presencia a tots aquells que han assistit a l'acte, molts dels quals venien de lluny amb una meteorologia una mica adversa. Ben segur que tots haurem sortit amb més coneixements, però el que ens fa més il·lusió es que que s'invertiran en l'educacio dels nens i nenes que practican el ciclisme a Catalunya.

A tots moltes gràcies a tots i fins la propera.


Club Esportiu Futur Esport

2 comentaris:

  1. Desde el Esport Ciclista Mataró os queremos felicitar por la Jornada Formativa que organizasteis este fin de semana, los asistentes de nuestro club, lo valoramos muy positivamente y nos encontramos muy cómodos en el. evento. Jornadas así son las que hacen crecer nuestro deporte. Hemos tomado muchas datos positivos para incorporarlos en nuestra escuela de ciclismo. Somos una junta de reciente creación y no entendemos de guerras antiguas y boicots ( como he percibido que pasó con algunos clubes y vuestra delegación) y una vez mas felicitaros por la valentía y el buen trabajo que hacéis. SALUT I PEDALS.
    Luis Pareja
    Esport Ciclista Mataró

    ResponElimina
  2. L'Agallas ha escrit "Felicidades , da gusto ver una apuesta de futuro basada en la diversión y el aprendizaje disfrutando del deporte , y más de la bicicleta , gracias por la información que recibimos en Ullà y a seguir disfrutando pedaleando ."

    ResponElimina