dissabte, 22 de gener de 2011

ESPECTACULAR..!! Danny MacAskill


Els vídeos d'un jove escocès anomenat Danny MacAskill de 24 anys ,han estat tota una revolució a internet i acumulen més de 13 milions de visites. Aquest noi que d'adolescent tenia problemes amb la policia al nord-oest d'Escòcia pel seu "comportament poc cívic", a convertit, sense pretendre-ho, el seu hobby en la seva manera de vida. En mudar-se a Edimburg el seu company de pis, impressionat, va començar a gravar els seus progressos sobre la bicicleta i penjar els vídeos a internet.

Per sorpresa dels dos i sobretot, del propi Danny, el fenomen es va convertir en una cosa viral, i les xifres de visites dels seus vídeos creixien dia a dia exponencialment. Després d'això, els patrocinadors van començar a trucar a la seva porta i després de gravar un anunci per a la marca de cotxes Volkswagen ara donarà el salt al cinema després de rebre l'oferta d'una productora.

El vídeo penjat al YouTube per “http://www.inspiredbicycles.com/ “on es pot veure les acrobàcies que realitza sobre la bicicleta en Danny ,va ser gravat per Dave Sowerby al voltant d'Edimburg. És clar que aquest tio porta mitja vida (literalment) damunt d'una bicicleta perquè el que és capaç de fer no és normal.
Si encara no l'heu vist no vos el perdeu, i sobre tot no se vos ocurreixi fer això amb les vostres bicis..!!!
Font. Vini Vidi Bici

Anunci Wolkswagen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada