dimarts, 28 de desembre de 2010

Tres supernoticies Futur Esport

- GP Supermercats passa a ser col•laborador de Futur Esport.

Estem molt contents de tenir aquest nou col•laborador al Club i esperem fer moltes coses conjuntament, pel be de l’esport i dels nens i nenes de l’Escola Esportiva Futur Esport.

- Anul•lat el Parc Natural de les Medes Montgrí.

El que no han aconseguit grans Institucions, Ajuntaments, Associacions i Polítics ho ha aconseguit un petit Club Esportiu d’un petit poble del Baix Empordà.
Futur Esport va presentar una demanda al•legant que els nens tenen dret a gaudir dels espais Naturals heretats dels seus pares i avis igual que tenen el deure de conservar-los. Així que ens hem compromès a respectar tots aquests espais i es canviarà la denominació de Parc Natural per una altre que ens permetrà anar en bici, fer trekking, i altres coses per a gaudir del Montgrí i voltants del Ter, sense deixar d’estar protegit de la bombolla urbanística.
Una vegada desestimat el Parc Natural ara faltarà veure de quina manera podem fer-ho i sobretot amb la col•laboració d’altres clubs i associacions de la zona, que ja hem parlat i estan disposats a fer el que calgui per tant que l’objectiu sigui un èxit a nivell mundial com no s’ha vist mai.

- Dies de Velòdrom pels nens i nenes de Futur Esport

Aprofitant aquestes vacances de Nadal alguns dels nens i nenes de l’Escola Esportiva estan en el Velòdrom d’Horta. Aquestes són algunes de les activitats que tenen previst de fer:
Mecànica , Teòrica , estiraments , classe del fisioterapeuta , exercicis al gimnàs , diferents modalitats de la pista , sessió de vídeos , aprendre a rodar per la pista , etc....
Tot amenitzat per els tècnics de la Federació Catalana de Ciclisme Srs. Jaume Hernandez i
Jordi Escurçell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada