dijous, 9 de desembre de 2010

Ruta del Ter objectiu assolit


Aquest cap de setmana uns quants Futuresportistes han assolit acabar amb éxit la Ruta del Ter, i la Nuri ens ho explica:
Ens varem marcar un objectiu, la baixada del Ter des de Setcases a la Gola.
Primera etapaDissabte sortíem a la temperatura extrema de -8ºC, un fred que pela. Anàvem molt ben equipats. Els copedals érem la Julia, Genís, Àlex, Pere i jo mateixa. El fred en ajudava a tenir forces per fer la primera jornada fins a Torelló, lloc on varem dormir, juntament amb el cotxes assistents Mercè, Jordi i també la Jana i la Caralt i en Roman i la Teresa.

Varem tenir un dia esplèndid un cop es va escalfar el dia amb el sol radiant.
A l'hora de dinar ja érem embarcats al tren (Ripoll-Borgonya) tram perillós per fer amb la bici, ja que es carretera i amb poca vorera.


La segona jornada fou des de Torelló fins a Girona. Passant pels pantans de Sau, Susqueda i el Pasteral. El dia i el terreny un tant dur, feia vent i una mica de pluja. Però no hi havia qui ens pares. El recorregut es un puja i baixa constant banyat pel paisatge que ens alegrà la vista. El sòl, una barreja d’asfalt, formigó i terra intermitentment. Després de l'esforç anem a descansar per la última jornada i més tranqui-la.


Tercera EtapaGirona - la Gola, on ens esperaven una colla de companys Futurs per ajudar-nos a arribar a la fita. Us envio unes quantes fotos de la expedició. Lo important i divertit ha estat participar, deixant les roderes de les nostres bicis a la vora del Ter, el nostre riu que sempre ens observa.

Felicitats a tots els membres de l’expedició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada