divendres, 17 de desembre de 2010

LLANTASSOQUE ÉS: això passa quan la roda rep un cop bastant fort i peta. Les causes principals són els salts o quan hi ha forats al camí i no els podem esquivar, això no vol dir que cada vegada que fem un salt s'hagi de rebentar la càmera, però si que és més probable si no fem bé el salt. Normalment els “ llantassos “ passen en baixada, ja que és quan agafem més velocitat i quan pateix més la roda.


COM HO DETECTEM: Sabem que és “ llantasso ” perquè la roda es desinfla de cop i no progressivament. Al rebentar-se així de cop també fa un soroll inconfusible i seguidament notes que costa molt maniobrar la bici (degut a la rebentada de la bici).

COM HO ARREGLEM: Igual que amb la punxada. En aquest cas no es necessari revisar la càmera, però com que tampoc costa gaire, és recomanable fer-ho per curar-se en salut. També mirar que no hagi quedat sorra o terra enganxada a la llanta o càmera.

1 comentari:

  1. Val a dir que els que tenim una "mica" de técnica , no solem patir aquesta mena averies . Els principiants i novells sempre reben "llastassos" . A l'escola precisament el que més es treballa és la técnica per que no passi aixó , entre d'altres coses ...

    ResponElimina