diumenge, 5 de desembre de 2010

Hem fet la Marxa des Arrossars de Pals


Aquest diumenge ens hem trobat els Futuresportistes a les 8 del matí a Pals per fer la Marxa dels Arrossars, no feia tanta fred com dies endarrere, però Deu di do.
Primer hem saludat a tots els amics i coneguts d’altres clubs, que són molts.
I sortida ràpida com sempre en aquesta Marxa pels arrossars fins arribar a peu del Cremany i allà ja tothom al seu lloc, menys jo que anava massa endavant, però que en arribar els corriols ja m’he posat al meu lloc.

La Encarni, secretaria del Club Futur Esport ens explica les seves vivències a la seva primera Marxa en bicicleta al costat de la Carme:
“Avui ens em reunit per primera vegada, en la Marxa dels Arrossars la Sra. Presidenta (Carmen) i la Sra. Secretaria (Encarni),hem fet el recorregut familiar, havien de ser 10 km, però al final ens han sortit 13km, amb l’Ivan, David F, i com acompanyant en Matí del Club Baix Ter.
Un recorregut molt maco i entretingut, ja que ens em dedicat a fer relleus amb els que el feien corregent. Una mica de conya per veure qui avançava primer a qui, i fent fotos casi fem caure un corredor al reg. jejeje. Això de fer fotos i pedalar no es feina de secretaria.
Hem trobat a faltar a la Sra. Tresorera (Rosa), que a la següent no tindrà excusa per no venir.
En David F. s’ha avançat i a arribat el primer, i la resta xino xano, no se però últimes segur que no.
Al arribar, deixar el dorsal, recollida de samarreta, i com no la típica botifarra, que per cert estava de mort.
Poc a poc han anat arribant els del recorregut llarg, primer en Narcís N. una mica sobrat, per mi que tindria que haver fet dues voltes perquè no l’he vist gaire cansat, llavores en Guillem N., David P, i Martí, molt contents d’haver aconseguit finalitzar el circuit llarg.
Tot darrera l’Anna C. i en Ramon.
I com no parlar d’en Met, que ha fet la seva cursa corren, i tot i així ha arribat primer que la Presi i la Secre, jejeje quina vergonya ell a peu i nosaltres amb bici.
Que hi farem, la propera no hi haurà qui ens guanyi, a que no se, però a alguna cosa sortirem guanyant.”
Felicitem a la Organització d’aquesta Marxa que una vegada mes ens ha fet gaudir d’una bona matinal.

(c)fotos Futur Esport Escola Esportiva
A la foto els valents que hen fet la Marxa llarga de BTT, i que han acabat molt contents i explicant les seves aventures per tota la ruta, felicitats Martí, Guillem i David.

4 comentaris:

 1. Enhorabona a tots...!!! Cadascun al seu nivell,
  heu participat i això es el mes important..!!
  Molts ànims pels "novatos", i que sigui la primera de moltes més..!!.

  ResponElimina
 2. Paco, gràcies, però penso que no arribem ni a novatos...jeje

  ResponElimina
 3. Primer de tot felicitar a tots els participants, i ara va per tu srta SECRETARIA JEJE,qu e sapigues que la srta tresorera com dius tuuuuuu estava guardan el tesoro del sr tresorer que no hi era o sea MIII TESOOOOROOOOO i que lány que ve no m´escapo jajajaja

  ResponElimina
 4. felicitats a tots i a totes. El març anem a la marató. Son 4 vegades 10.

  ResponElimina