dijous, 2 de desembre de 2010

DISTANCIADOR DE SEGURETAT PER A BICICLETES


El distanciador regulable de seguretat per a bicicletes, permet que el cicliste pugui senyalitzar la distància mínima de seguretat a l'hora de ser avançat per un altre vehicle, garantint el no ser encalçat per imperícia o descuit del conductor del vehicle que li avança en estrablir-se una franja de seguretat entre la vora lateral del ciclista i del vehicle que va a efectuar l'avançament.
El ciclista pot realitzar una regulació manual a la franja de seguretat des de 0 metres fins a 1,5 metres i es pot utilitzar tant de dia com de nit, podent ser distingit a més de 150 metres gràcies als elements reflectors.
L'enginyer canari Diego Benítez Manzano ha desenvolupat aquest nou invent per a bicicletes que ha estat provat, satisfactoriament, durant més d'un any en carreteres de tot tipus. El dispositiu és un accessori universal, molt fàcil d'instal.lar en qualsevol tipus de bicicleta, amb unes formes ajustables al quadres, sense destorbar la maniobralitat ni la seguretat d'ús de la mateixa, no apte per a fanàtics del pes o imatge de la seva bicicleta.

Més informació a www.dinoinvdes.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada