diumenge, 21 de novembre de 2010

Ruta inèdita de la Colla del Dijous Feliç


En Paco ens ha deleitat amb una ruta inèdita inventada amb un nou sistema que haurem de patentar.
La típica ruta de l’Hostal de la Muga des d’Albanyà i el Bassagoda l’hem canviat i hem passat per l’altre costat des de Tapis. El resultat són unes meravelloses vistes de la Muga amb el Puig de Bassagoda al fons, una altimetria molt marcada i sort que hem pogut travessar la Muga doncs hi havia poca aigua ja quasi en el seu naixement.

Tot això però amb la tecnologia del Gps, el google maps, el saber d’en Paco i l’orientació d’en Tati (?), això si també hem fet algun tros a peu per poder trobar altre vegada la ruta.
Deixant a part aquest tema i parlant dels que ens hem trobat fent aquesta ruta érem en Paco i l’Abdon marcant sempre un ritme molt fort i en Tati i jo n’ha seguint que no és poc. A mi m’ha sortit una mitja de pulsacions 10 per sobre de lo normal que en altres sortides. Santi t’hem trobat molt a faltar, sobretot a l’hora de fer les fotos i descansar.
Hem tornat per Custoges i al final 55 km, 2000 mts+ i com sempre un bon dinar a Tapis, aquest restaurant està sempre ple de motoristes, ciclistes, caçadors i boletaires d’aquí, de la Catalunya Nord i de l’estranger també, senyal que ho fan be.
Ah que m’oblidava de dir que ens han acompanyat la Lourdes de Cadaques i la meva Rosa que han anat a buscar bolets i castanyes.
Ja veieu mainada de Futur Esport que els grans també ens ho passem be, i diumenge a Santa Caterina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada