dilluns, 1 de novembre de 2010

Repetim la Conca del d’Arò 2010 per fer un altre dijous Feliç


Si amics aquest dijous la colla hem anat a fer la Ruta de la Conca del D’Arò 2010, amb el track que s’ha baixat en Paco. Ja l’havia fet amb els Biciamics: Ferran, Josep Mª i l’Enric B. i sabia que els hi agradaria.
Ens hem trobat a les 08.15 per fer la truita i xino xano na pujant i na fent direcció el Puig d’Arques, un munt de corriols molt treballats per aquesta colla de La Bisbal que cada any milloren la ruta. Això que aquest any està les Gavarres molt difícil per la nevada i costarà molt recuperar els corriols. Molts arbres tallats i tombats pel mig dificulten el pas moltes vegades impossible.

Baixem fins quasi Calonge, passem per la font de les Canyes de Bambú, sembla que estiguem en un país tropical, no al mig de les Gavarres, degut aquesta planta invasora, però molt atractiva i curiosa, fora del seu entorn habitual.
Amb en Jacint, en Tati , en Paco i en Santi que baixen molt millor que jo però que de mica en mica anem millorant, per això anem a l’Escola Esportiva Futur Esport, diuen que és per la mainada però els grans també tenim molt per aprendre.
I tornem a pujar cap el Coll del Matxo Mort, i no m’estranya que estigui mort, pobre matxo quina pujada.
Després de 4 hores de molt bon mountain bike amb els respectius descans i fotos acabem com sempre amb un bon dinar, tot parlant de noves rutes per aquest hivern.

Aquest proper dijous un altre, si algú si vol afegir que ho digui, hi esteu convidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada