divendres, 5 de novembre de 2010

BTT pel Massís de l’Ardenya


Un altre dijous feliç, aquesta vegada en Climent, un company de Sant Feliu, ens ha fet una ruta de pur montain bike pel Massís de l’Ardenya.
Amb en Xavier, en Santi, en Paco, en Tati i en Narcís hem fet 62 quilometres de pistes i corriols de pujada fins el Puig de les Cadiretes, i baixades trencades per l’aigua fins a Tossa de Mar.
Aquest noi en Xavier de Bicis Tope ens ha portat a tope tot el rato i no ha parat de fer series, mentrestant que nosaltres teníem prou feines a seguir-lo. En Santi amb mal a les cames d’anar a caminar pel Montgrí, en Paco encostipat li ha costat mes de lo habitual, però segur que amb uns dies tornarà estar en forma, en Climent explicant les seves batalletes, jo que no he caigut i mira que era difícil el terreny i el Tati que cada dia està mes en forma i ho disputa tot.
Mes corriols per Sant Llorenç i unes bones pujades per anar a Sant Grau per tornar cap a Sant Feliu, amb la sensació d’haver aprofitat molt be el dia solejat i fins i tot de calor que hem tingut.
Com sempre hem acabat amb un bon dinar al Port de Sant Feliu.


El proper dijous tenim pensat d’anar a fer la ruta de Mieres cap a Sant Aniol, qui s’anima ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada