dilluns, 18 d’octubre de 2010

ELS PROTAGONISTES/GIMCANA D'ULLÀ

Aquest passat diumenge 17 d’octubre l’Escola Esportiva Futur Esport va organitzat una Gimcana amb bicicleta, al camp de futbol d’Ullà i dins el marc de la Fira de la Poma.
A les 10 del matí i gràcies a la col.laboració de pares, mares i amics van començar els nens i nenes aquesta divertida Gimcana.
10 controls amb el nom de cada un dels col.laboradors que te el club en aquest moment i sempre amb tres motius:
- La bicicleta
- La poma.
- Gaudir de la diada.
Un èxit total de la Gimcana i èxit de la Fira de la Poma a Ullà, la gent va marxar molt contenta d’aquesta bonica vila del Baix Empordà, a peu del Massís del Montgrí
Tots els nens varen sortir amb regals, detalls i a mes un nen també va guanyar una bicicleta, en un sorteig a la carpa que teníem al costat de les parades de la Fira.
Volem donar les gràcies també a l’Ajuntament d’Ullà, Valvi Supermercats, Motos i bicicletes Ferran, Gimnàs Tettsui, Surf Shop, Setub pintures i decoració, Viatges Montgrí, Perruqueria Silvia, Digital Copisteria, Metalls Sues i Esports Duran. En aquest moment que vivim de crisis general és molt important que encara queden empreses amb ganes d’ajudar a la mainada de les Escoles Esportives.
Futur Esport també agraeix l’assistència de tots els participants i tothom qui es va arribar a veure la Gimcana i la Fira de la Poma.


2 comentaris:

  1. Ja veig Paco que no només a sobre la bici ets un crack, si no que fent videos també.
    S'ho van passar molt be la mainada i això és el mes important.

    ResponElimina
  2. Carai Paco mai deixaràs de sorpredem ets " LO PUTO CRACK " .
    Enhorabona campió , a beura si ens bens a visitar algún dia a l'escola ...

    ResponElimina