dimecres, 27 d’octubre de 2010

Activitats Cap de Setmana


Dissabte 30 d’octubre
Excursió amb bicicleta a la Carbonera

La Carbonera de St. Climent de Peralta, és una demostració de com es feia el carbó vegetal antigament al vell mig dels boscos de les Gavarres. El fet es que dissabte que ve es desfà per extreura el carbó, després d’un mes de cremar. Alguns de nosaltres ja ho coneix d'altres anys però és prou interessant per a tots. La proposta és anar-hi aquest dissabte un cop els nens acabin la classe de piscina, i aprofitant l’entreno amb bicicleta.

Diumenge 31 d’octubre
Copa Gironina de BTT a Castell d’Aro
La quarta prova puntuable per la Copa Gironina de BTT es disputarà aquest diumenge a Castell d’Aro, organitzada pel Club Ciclista Platja d’Aro, que aquest any celebra el seu 25è aniversari de la seva fundació amb un dinar commemoratiu després de la cursa, amb representació dels membres del club, autoritats i Federació Catalana de Ciclisme.
Pel que fa a les proves de competició i marxa de lleure, tindran diferents recorreguts de 30 i 20 quilòmetres i circuits de promoció de 2 i 1 quilòmetres, i els amants del BTT podran gaudir de camins variats del Mas Nou i les tant conegudes Les Gavarres, i recordades per diferents motius, com el Dolmen de la Cova d’en Daina, o la capella on reposa la gran escriptora catalana Mercè Rodoreda, sense oblidar-nos de les vistes panoràmiques de les nostres platges.
I a la arribada, el CC Platja d’Aro ja els esperarà amb una suculent butifarrada i una samarreta de record, de disseny, del 25è aniversari per a tots.

X Marxa en BTT a Porqueres
1 De novembre de 2010
(sortida a les 9 hores)
El dia 1 de novembre, festa de Tots Sants, a la població de Porqueres, del Pla de l’Estany, s’organitza la marxa de BTT que es va ajornar, pel mal temps, el dia 12 d’octubre, amb el mateix format de dos recorreguts de 32 i 20 quilòmetres per escollir, on els “bikers” podran fruir de la natura de Camós, Biert, Puigarnol i Rocacorba, amb les seves meravelloses vistes del tant popular estany de Banyoles.
També voldríem destacar el bon preu de la inscripció, de 8 €, l’obsequi record d’una tovallola de disseny i una excel•lent butifarrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada